Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Σώματος
  • Η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας μπορεί να μας τονώνει ή να μας «κλέβει» την αυτοπεποίθηση. Χαρίστε στο σώμα σας την εικόνα που θέλετε είτε διορθώνοντας τα «σημεία» είτε σμιλεύοντας τη γλυπτική ολόκληρου του σώματος. Επιλέξτε, με τις οδηγίες της δερματολόγου και μετά από πλήρη διερεύνηση του ιστορικού σας τον συνδυασμό ανάμεσα στις 6 κεφαλές του Cocoon Duotechnology που θα δώσει τη λύση στο δικό σας πρόβλημα του τοπικού λίπους, της κυτταρίτιδας ή της χαλάρωσης. Δείτε περισσότερα για το Cocoon Duotechnology εδώ.

 

  • Οι αντιαισθητικές ραγάδες ή ραβδώσεις εμφανίζονται συχνά είτε κατά την εφηβεία ή μετά από εγκυμοσύνη. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα πακέτο συνεδριών με Fractional, non-ablative Laser Emerge, στην αντιμετώπισή τους με την καινοτόμο μέθοδο της Plasma Light Technology ή τον συνδυασμό τους. Δείτε περισσότερα για την Plasma Light Technology εδώ.

 

  • Έχετε κουραστεί προσπαθώντας να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία του σώματός σας με μεθόδους χρονοβόρες και αναποτελεσματικές; Επιλέξτε κοντά μας το πακέτο συνεδριών με Laser Alexandrite Candela για την περιοχή που σας ενδιαφέρει για γρήγορο και οριστικό αποτέλεσμα. Δείτε περισσότερα για το Laser Alexandrite Candela εδώ.