Λιποδιάλυση Τοπικό Πάχος

Έχετε κουραστεί να προσπαθείτε να χάσετε λίπος με σκληρές δίαιτες και επίμονη άσκηση; Έχετε δύσμορφες καμπύλες (τοπικό πάχος στα πλαϊνά των μηρών - ψωμάκια, στην κοιλιά, στα πόδια κ.α.) και όταν χάνετε βάρος δεν το χάνετε ποτέ από εκεί που θέλετε;

Στην κλινική μας θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τα επίμονα μαξιλαράκια λίπους οποιασδήποτε εντόπισης με μία ή συνδυασμό των παρακάτω θεραπειών.

Λιποδιάλυση Τοπικό Πάχος

Θεραπεία λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής με Cavitation

Η θεραπεία Cavitation ή σπηλαίωση με το σύστημα Cocoon Duotechnology αποτελεί την πιο σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και απώλειας τοπικού πάχους, βασίζεται στη δράση των υπερήχων και δίνει μία εναλλακτική λύση λιποαναρρόφησης χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς ουλές και με άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

Στη σπηλαίωση, οι υπέρηχοι δημιουργούν φυσαλίδες στο υγρό οι οποίες αυξάνονται και εκρύγνηνται απευλευθερώνοντας ενέργεια υπό τη μορφή θερμότητας και ένα έντονο κύμα πίεσης. Οι μεμβράνες των λιποκυττάρων δεν αντέχουν τις δονήσεις από τη σπηλαίωση και διαλύονται ενώ διαφυλάσσεται ο αγγειακός, νευρικός και μυικός ιστός.

Μετά τη διάσπαση των λιποκυττάρων το λίπος απελευθερώνεται στο διάμεσο ιστό στη μορφή τριγλυκεριδιών όπου ενζυματικά μεταβολίζεται σε γλυκερόλη και ελεύθερα λιπαρά οξέα. Η γλυκερόλη απορροφάται από το κυκλοφοριακό σύστημα και μεταβάλλεται σε ενέργεια ενώ τα λιπαρά οξέα μεταφέρονται στο ήπαρ και μεταβολίζονται εκεί.

Σε ποιες περιπτώσεις λιποδιάλυσης χρησιμοποιείται η θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις τοπικού πάχους π.χ. ψωμάκια, κοιλιά, γλουτοί, μπράτσα αλλά και σε μικρές επιφάνειες (π.χ. στην επιφάνεια γονάτου) οπότε δε μπορεί να δουλέψει η κρυολιπόλυση.

Αριθμός συνεδριών λιποδιάλυσης και αποτελέσματα με Cavitation

Συνήθως 6-8 συνεδρίες είναι αρκετές και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα στις 2 εβδομάδες από την έναρξη της θεραπείας με μόνιμη απώλεια και καταστροφή των λιποκυττάρων.Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Cavitation Cocoon Duotechnology εδώ.

Τι είναι η θεραπεία λιποδιάλυσης με μεσοθεραπεία;

Πρόκειται για ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά την οποία εγχύουμε λιποδιαλυτικές ουσίες σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να καταστρέψουμε το τοπικό πάχος (μηροί, κοιλιά, γοφοί, γλουτοί, ψωμάκια, γόνατα, μπράτσα).

Τι ουσίες χρησιμοποιούμε στην ενέσιμη λιποδιαλύση;

Μετά από λεπτομερή λήψη ιατρικού ιστορικού η ιατρός Φέρρα Δήμητρα επιλέγει το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο λιποδιάλυσης με ουσίες όπως φωσφατιδυλοχολίνη, οργανικό πυρίτιο, καρνιτίνη κ.α.

Επιπλοκές, αριθμός συνεδριών, αποτελέσματα λιποδιάλυσης με μεσοθεραπεία

Η μοναδική επιπλοκή της μεσοθεραπείας λιποδιάλυσης είναι η εμφάνιση ολιγάριθμων εκχυμώσεων που υποχωρούν άμεσα με τη βοήθεια κρέμας arnica.

Απαιτούνται 4-8 συνεδρίες ανά 20 ημέρες ανάλογα με το περιστατικό και η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης προτείνεται ως μονοθεραπεία ή σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες σώματος όπως μεσοθεραπεία σύσφιξης, νήματα, RF κ.α.

Θεραπεία λιποδιάλυσης με νήματα PDO

Η εφαρμογή νημάτων PDO λόγω της αύξησης της αιμάτωσης στην περιοχή και της ενεργοποίησης του κολλαγόνου συμβάλλει στην μείωση του τοπικού λίπους. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νήματα εδώ.

Θεραπεία λιποδιάλυσης με Aqualyx

Η λιποδιάλυση με Aqualyx θεωρείται σήμερα η επανάσταση στην απώλεια τοπικού λίπους, χωρίς νυστέρι, γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες και από πολλούς αποκαλείται “αναίμακτη λιποαναρρόφηση”. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την Aqualyx εδώ.