Ραδιοσυχνότητες

Ραδιοσυχνότητες

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες

Η μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα του συστήματος RF Cocoon Duotechnology αποτελούν την πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης για τη χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού. Το Cocoon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς -στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων για την εξιδεικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του λαιμού.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται

Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και προσφέρουν σύσφιξη δέρματος ακόμη και στα δύσκολα σημεία όπως περίγραμμα προσώπου, ρυτίδες ματιών, μαύροι κύκλοι και σακούλες ματιών.Ο συνδυασμός μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας μπορεί να επιφέρει μείωση του διπλοσάγονου, προσφέροντας λιποδιάλυση και σύσφιξη μαζί.

Διάρκεια θεραπείας και αριθμός συνεδριών

Η θεραπεία με το RF είναι ανώδυνη. Μια συνεδρία διαρκεί από 30 λεπτά έως 1 ώρα ανάλογα με το μέγεθος της ύπο θεραπεία περιοχής και το συνδυασμό των κεφαλών. Χρειάζονται 4-8 συνεδρείες με μεσοδιάστημα 15 ημερών περίπου.

Αποτελέσματα θεραπείας με ραδιοσυχνότητες

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εβδομάδα με πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο έως και 6 μήνες μετά καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.