Προγούλι - Διπλοσάγονο

Το προγούλι - διπλοσάγονο αποτελεί ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί άνδρες και γυναίκες νεαρής ή μεγαλύτερης ηλικίας. Συνήθως οφείλεται στη συνύπαρξη λίπους και χαλάρωσης.

Προγούλι  - Διπλοσάγονο

Θεραπείες για το προγούλι

Η αντιμετώπιση αυτού του αντιαισθητικού προβλήματος γίνεται με την εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων RF, ενέσιμων μεσοθεραπειών και τοποθέτηση νημάτων PDO screw.

Ανάλογα με την περίπτωση οι ανωτέρω επιλογές χρησιμοποιούνται μεμονωμένα ή σε συνδυασμό για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ραδιοσυχνότητες στο προγούλι

Οι ραδιοσυχνότητες RF της Cocoon Duotechnology πλατφόρμας αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης αλλά και λιποδιάλυσης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας. Οι ραδιοσυχνότητες αυξάνουν τη θερμοκρασία του χορίου έτσι ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στη διέγερση παραγωγής νέου κολλαγόνου ενώ με τη βοήθεια της διπολικής ραδιοσυχνότητας η θερμότητα μεταφέρεται σε μεγαλύτερο βάθος για να επιτευχθεί η λιποδιάλυση.

Ο μέσος όρος διάρκειας της συνεδρίας είναι 30 λεπτά και απαιτούνται κατά μέσο όρο 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 ημερών.  Δείτε περισσότερα για τις ραδιοσυχνότητες εδώ.

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης στο προγούλι

Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης στο προγούλι έχει ως στόχο τη μείωση του λίπους της περιοχής. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι φωσφατιδυλοχολίνη (λιποδιαλυτική)και πυρίτιο (συσφικτικό). Απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 20 ημερών ανάλογα με την περίπτωση. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης εδώ.

Θεραπεία aqualyx για το προγούλι

Το aqualyx είναι μία νέα ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους. Χρησιμοποιεί ένα οξύ, το δεσοξυχολανικό οξύ, που παράγει και ο οργανισμός για τον ίδιο σκοπό: την καύση του λίπους. Υγροποιεί το λιποκύτταρο, καταστρέφοντάς το μόνιμα και απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω της λέμφου.

Η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη αφού ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα.

Συνήθως απαιτούνται 1-2 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1-2 μηνών για ολοκληρωμένο και μόνιμο αποτέλεσμα.Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη θεραπεία aqualyx εδώ.

Νήματα PDO για το προγούλι

Τα νήματα PDO δημιουργούν ένα υποστηρικτικό πλέγμα ώστε να εξαλειφθεί η εικόνα της χαλάρωσης. Παράλληλα λόγω της αύξησης της αιμάτωσης στην περιοχή και της ενεργοποίησης του κολλαγόνου προκαλούν επίσης και μείωση του τοπικού λίπους. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νήματα PDO εδώ.