Χαλάρωση Σώματος

Η ποιότητα του δέρματος, οι συνήθειες ζωής και η ηλικία είναι οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα του δέρματος του σώματός μας. Η επιδερμική χαλάρωση που οφείλεται σε απώλεια ελαστικών ινών και κολλαγόνου, αποτελεί ένα απ΄τα δυσκολότερα ζητήματα που απασχολούν την αισθητική δερματολογία. Στο ιατρείο μας προτείνουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία της χαλάρωσης του σώματος.

Χαλάρωση Σώματος

Θεραπεία χαλάρωσης σώματος με ραδιοσυχνότητες με το σύστημα Cocoon Duotechnology

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας, αυξάνοντας τη θερμοκρασία του χορίου, ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και στην κολλαγονογένεση. Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις για το RF Cocoon Duotechnology εδώ.

Θεραπεία χαλάρωση σώματος με μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης είναι η ενέσιμη τεχνική έγχυσης των κατάλληλων δραστικών ουσιών είτε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελονών είτε με Dermapen. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεσοθεραπεία σώματος εδώ.

Θεραπεία χαλάρωσης σώματος με νήματα PDO και νήματα COG

Τα νήματα PDO & COG είναι μία ασφαλής και καινοτόμος μέθοδος που διορθώνει τη χαλάρωση του σώματος χωρίς νυστέρι, χωρίς ταλαιπωρία και με γρήγορη ανάρρωση. Μπορούν να εφαρμοστούν οπουδήποτε στο σώμα υπάρχει χαλάρωση όπως στα μπράτσα, στην κοιλιά, στο στήθος, στο γόνατο, στους προσαγωγούς, στους γλουτούς κ.τ.λ. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νήματα εδώ.