Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση - Aqualyx

Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση - Aqualyx

Τι είναι η Aqualyx;

Η Aqualyx αποτελεί μία νέα πρωτοποριακή, ασφαλής, μη χειρουργική επιλογή για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους σε πρόσωπο και σώμα.

Πρόκειται για το μόνο εγκεκριμένο προϊόν παγκοσμίως για ενέσιμες θεραπείες, μη χειρουργικής λιποδιάλυσης και ανήκει στην οικογένεια του δεσοξυχολανικού οξέος.

Η έγχυση γίνεται με την ενδολιπική τεχνική με ειδικά σχεδιασμένες βελόνες κατευθείαν στον υποδόριο λιπώδη ιστό γεγονός στο οποίο οφείλεται η υπεροχή της θεραπείας aqualyx  έναντι της απλής ενέσιμης μεσοθεραπείας.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας με Aqualyx

  • Απευθείας έγχυση στον λιπώδη ιστό.

  • Ανώδυνη θεραπεία.

  • 2-4 τσιμπήματα ανά συνεδρία σε σχέση με τα πολλαπλά τσιμπήματα της κοινής μεσοθεραπείας.

  • Απαιτείται μικρότερος αριθμός θεραπειών για την απόκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Σημεία εφαρμογής Aqualyx

Τα σημεία στα οποία το λίπος δεν εξαφανίζεται από τη σωστή διατροφή και τη σωματική άσκηση αποτελούν τα ιδανικά σημεία έγχυσης aqualyx (π.χ. γλουτοί, γοφοί, κοιλιά, μπράτσα, διπλοσάγονο κ.τ.λ.).

Οδηγίες και αποτελέσματα θεραπείας με aqualyx

Ο ασθενής επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Η υπό θεραπεία περιοχή μπορεί να εμφανίσει ερύθημα και οίδημα που υποχωρούν τις επόμενες ημέρες.

Απαιτούνται 2-4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1-2 μήνες ανάλογα με το περιστατικό και ο ασθενής βλέπει αποτέλεσμα 1 μήνα μετά την πρώτη εφαρμογή.