Χαλάρωση Προσώπου

Με την πάροδο της ηλικίας αλλά και με την επιβάρυνση του σύγχρονου τρόπου ζωής άντρες και γυναίκες παρατηρούν μείωση της σφριγηλότητας του οβάλ του προσώπου, της νεανικότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Η γνωστή σε όλους χαλάρωση του δέρματος οφείλεται σε απώλεια ιστού με την πάροδο της ηλικίας, μείωση του υαλουρονικού οξέος του οργανισμού, μείωση του κολλαγόνου και απώλεια της δομής των ινών ελαστίνης.

Σήμερα διαθέτουμε όλα τα μέσα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της αντιαισθητικής χαλάρωσης τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

Χαλάρωση Προσώπου

Πρόληψη και θεραπεία χαλάρωσης προσώπου με ραδιοσυχνότητες RF

Η μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα του συστήματος RF Cocoon Duotechnology δίνουν εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα στο πρόβλημα της χαλάρωσης του προσώπου. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις ραδιοσυχνότητες εδώ.

Πρόληψη και θεραπεία χαλάρωσης προσώπου με Fractional Laser

Το Fractional laser Emerge της Palomar βρίσκει εφαρμογή και στη χαλάρωση του προσώπου και του λαιμού προσφέροντας σημαντική βελτίωση. Η εφαρμογή του laser επαναφέρει τη χαμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Fractional laser εδώ.

Πρόληψη και θεραπεία χαλάρωσης προσώπου με μεσοθεραπεία

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με την επιλογή των κατάλληλων υλικών όπως υαλουρονικό οξύ, silicium, dmae προσφέρει σημαντικά αποτελέσματα χρησιμοποιούμενη τόσο ως πρόληψη όσο και ως θεραπεία της χαλάρωσης του προσώπου και του λαιμού. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεσοθεραπεία εδώ.

Πρόληψη και θεραπεία χαλάρωσης προσώπου με PRP

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία γίνεται με το πλάσμα του αίματος, το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και οδηγεί σε ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων και κολλαγονογένεση. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την PRP εδώ.

Πρόληψη και θεραπεία χαλάρωσης προσώπου με νήματα

Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος της χαλάρωσης του προσώπου ή του λαιμού επιλέγουμε νήματα PDO ή COG ή συνδυασμό τους . Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νήματα εδώ.