Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Προσώπου
  • Το δέρμα του προσώπου χάνει συχνά τη λάμψη, τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά του, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στους ρυθμούς της καθημερινότητας, το stress, την κακή διατροφή ή σε σημάδια του παρελθόντος όπως ουλές από ακμή, δυσχρωμίες από έντονη έκθεση στον ήλιο ή μακρόχρονη έλλειψη περιποίησης του δέρματος. Υπάρχει για εσάς ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών που μπορεί να σας χαρίσει ένα υγιές, λαμπερό και νεανικό πρόσωπο:
    • 4 συνεδρίες Laser Fractional Emerge by Palomar
    • καθαρισμός προσώπου και δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και διαμάντι
    • χημικά peelings και περιποίηση με αισθητικές θεραπείες με επαγγελματικά προϊόντα ιδανικά για το δέρμα σας

 

  • Η πάροδος του χρόνου ή η κληρονομικότητα συμβάλλουν στην εμφάνιση «βλαβών» στο πρόσωπο, οι οποίες δεν αντιμετωπίζονται επιτυχώς ούτε με συμβατικές θεραπείες ούτε ακόμη με επεμβατικές ενέσιμες θεραπείες όπως botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος ή νήματα. Τέτοιες βλάβες είναι η πτώση του άνω βλεφάρου (βλεφαρόπτωση), η ρυτίδες στο κάτω βλέφαρο, οι έντονες ρυτίδες καπνιστού, η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου, τα ξανθελάσματα κλπ. Υπάρχει λύση. Γνωρίστε την καινοτόμο, επαναστατική, μοναδική εφαρμογή της «Plasma Light Technology» η οποία προσφέρει οριστική λύση, χωρίς ιδιαίτερη ανάρρωση. Δώστε τη λύση αναίμακτα σε ό,τι σας απασχολεί. Δείτε περισσότερα για την «Plasma Light Technology» εδώ.

 

  • Αντιμετωπίζετε πρόβλημα τριχοφυίας σε πρόσωπο και λαιμό είτε λόγω χρήσης διαφόρων μεθόδων αποτρίχωσης είτε λόγω ορμονικού προβλήματος; Η μόνιμη αποτρίχωση στο πρόσωπο και το λαιμό δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάγκη, διότι όποια άλλη αντιμετώπιση οδηγεί σε φαύλο κύκλο και επιδείνωση της τριχοφυίας. Επιλέξτε το ιδανικό πρωτόκολλο θεραπείας με Laser Alexandrite της Candela μετά από εξατομικευμένη διαγνωστική προσέγγιση από τη δερματολόγο μας.