Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Το Cooltech αποτελεί επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσμτα σε maximum 3 συνεδρίες .

Στοχεύει στη μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα ''δύσκολα'' σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται σε δίαιτες και γυμναστική , όπως κοιλία και ''ψωμάκια'' .

Η επαναστατική μέθοδος Cooltech -Λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος . Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία , μειώνονται , χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα , αγγεία , νεύρα , μύες κτλ) . Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας . Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα ''επίμαχα'' σημεία .

Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα .

Η διαδικασία είναι απλή , ασφαλής και ανώδυνη .

Δημιουργείται μόνο μία ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά .

Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος!

Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται εώς 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα . Η συχνότητα των συνεδριών είναι περίπου κάθε 45 ημέρες . Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία .

Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών .